Promotii-Skoda >> Piese si accesorii Skoda

STIATI CA….?

Dupa multi kilometri de utilizare, cand Piesele originale se uzeaza, acestea inca mai pot oferi materiale si energii valoroase? Skoda si Volkswagen colecteaza componente utilizate, le introduce in procesul de reconditionare si le ofera apoi ca piese originale reconditionate, la preturi speciale.
Piesele originale reconditionate Skoda beneficiaza de acelasi nivel calitativ, de o perioada identica de garantie ca si piesele noi, corespunzatoare, dar in medie costa de 40% mai putin.

Atunci cand un automobil este condus cu precadere pe distante scurte sau cand motorul este utilizat foarte des la capacitate maxima, intervalul de inlocuire al bujiilor este mai scurt decat in mod normal.
Bujiile originale Skoda au un consum redus de curent petru aprindere gratie uzurii reduse a electrodului. Aceasta inseamna o fiabilitate mai mare intre intervalele de inlocuire.

Amortizoarele sunt echipamente de securitate, care ajuta la mentinerea automobilelor in siguranta, in trafic. Ele ar trebui verificate cel tarziu intre 60.000 si 80.000 de km.
Amortizoarele originale Skoda reactioneaza superb la orice denivelare din asfalt si maresc tractiunea prin reducerea foarte rapida a oscilatiilor.

Filtrul de praf si polen reduce patrunderea polenului si a prafului fin in interiorul autovehicului? O persoana care stranuta la viteza de 50 km / h, conduce pe o distanta de 13 metri fara sa vada nimic.
Filtrele de praf si polen originale Skoda reduc mirosurile si fixeaza agentii daunatori gazosi. Ele reduc si simptomele alergiilor ca de ex. Lacrimarea ochilor si stranutul, sporind astfel siguranta in trafic.

Daca lichidul de spalare parbriz nu contine substanta anti-inghet, acesta poate ingheta in rezervor, in furtunurile conectoare, duzele de pulverizare sau chiar direct pe parbriz, afectand mult vizibilitatea asupra drumului.
Lichidul de spalare parbriz original Skoda este disponibil in forma concentrata (protectie la inghet pana la -70°C) si in forma diluata (protectie la inghet pana la -21°C). In plus, acesta reduce riscul depunerilor de calcar care pot bloca duzele si furtunurile.

Alege calitatea si siguranta cu piesele si accesoriile originale Skoda!

 

Oferta anvelope de vara

E timpul sa-ti schimbi anvelopele de iarna cu cele vara! Consulta oferta speciala Skoda.

Detalii
 

Oferta stergatoare

Stergatoarele Skoda iubesc ploaia. Ia-ti acum un set de stergatoare originale Skoda.

Detalii
 

Hotel de roti si anvelope

Vrei sa-ti schimbi anvelopele de sezon si nu ai un loc de depozitare pentru cele vechi? 
Vezi care sunt alternativele.

Detalii
 

Lichidare de stoc piese originale

Discount de pana la 80% la piese originale Skoda, doar in luna iunie 2015 . Afla care sunt stocurile de piese aici.

Detalii
 

Oferta anvelope de vara Skoda 2016

Oferta anvelope de vara Skoda Detalii
 
 
 

Reparatii turbine auto

Nou serviciu la Service Brady: reparatia si intretinerea turbinelor auto

Detalii

Brady Auto Center

Descopera noul look al sitului bradytrade.ro, dealer Skoda si Weltauto, service Skoda si Volkswagen din Bucuresti.

Detalii

Service autorizat VW

Acum puteti efectua revizii la autoturismele VW, fara sa pierdeti garantia de fabrica.

Detalii

Auto de Ocazie

Masini rulate de incredere. In parcul auto de ocazie.

Detalii